SDH SDH Klučov
Čelákovice
14.6.2009

V neděli ke své soutěži nastoupil tradičně dorost. Kluci hned vyrazili na stovky, děvčata si ohmátla společný stroj a pak šla na test. Tady přišel první zádrhel: dvě chyby znamenaly až 4.místo a zbytečnou ztrátu na úvod. Skřípalo to i klukům, nedařilo se ani esům Michalovi s Babulou, a to ve vyrovnané konkurenci kandidátů na postup znamenalo rovněž 4.místo. Naproti tomu kluci až nečekaně zabrali bezchybným testem, i když hlavně Lubošovi v jednu chvíli stékaly z čela kapičky potu velikosti pingpongového míčku. Jen z horka to asi nebylo. Děvčata už mezitím zápolila ve stovkách, prapor týmu držela hlavně Lenka s Luckou, a družstvo znovu zapsalo čtyřku. Odpolední štafety přinesly umístění jak přes kopírák – znovu 4.místa. Holky v silné konkurenci asi na víc neměly, klukům zase v druhém pokusu moc nepomohla zlomená proudnice. Nejlepší výsledek si obě party schovaly na závěrečný útok. Děvčata po nečekaném kolapsu Pískovky chvíli pokukovala po bronzovém stupínku, ale nakonec zbyla nepopulární brambora. Kluci v útoku znovu oprášili letošní klučovskou smůlu, zvanou „půl vteřiny“. Právě tolik totiž chybělo k tomu, aby poskočili na druhé místo a mohli se těšit na republiku. Nakonec tedy bronz.

A tak jsme se nakonec radovali alespoň z výkonu skromné hrádecké Míši Štolbové, která svým bezchybným počínáním stylově vypálila rybník všem soupeřkám v soutěži jednotlivkyň a do Třebíče se podívá alespoň ona. Ať se jí tam daří !!!

Závěrem jen poděkování našim posilám, Terezce z Poříčan, Zuzce a Lukášovi z Č.Hrádku a Patrikovi z Kostelce, bez jejichž pomoci bychom vůbec závodit nemohli.


Hezké prázdniny !!!!



Text: Honza



Další akce

Nejsou definovány žádné akce