SDH SDH Klučov
Zlín
4.7.2017

Mistrovství České republiky dorostu v požárním sportu – 4. – 5. července 2017 - Zlín

Po deseti letech se naše dorostenecké družstvo opět probojovalo na Mistrovství České republiky do Zlína.
Složení družstva: David Balog, Jakub Kaše, Martin Nykodým, Vojtěch Kosina, Ondřej Řípa, Jakub Král, Dominik Horniaček, Jiří Sládek.

Na dvoudenní měření sil s nejlepšími družstvy v republice jsme vyrazili o den dříve a téměř čtyř hodinová cesta vcelku rychle utíkala. Po příjezdu jsme se všichni ubytovali a došli si na večeři.

Ve středu začínal soutěžní den ranní prezencí a přejímkou materiálu, po obědě a slavnostním nástupu následoval trénink útoku a testy.
Testy naši kluci zvládli na jedničku a připsali si 1. místo. Pozdě odpoledne se šlo na stovky, kde bylo vidět, že konkurence je opravdu veliká. Nejlepší klučovák byl Ondra Řípa s časem 18,82s, za ním Jakub Kaše se svou první 19 a to 19,61s. Z této disciplíny zapisujeme 11. místo.
Následující den vše začíná už od půl 8 a to štafetou 4x100m v niž běžíme na hraně našich možností a s časem 66,09s připisujeme 12. místo.
Požární útok je naše nejsilnější disciplína, kde si věříme, že bychom mohli skončit na předních příčkách, bohužel dlouhé nástřiky v obou pokusech znamenají jen 9. místo s časem 31,65s.

V celkovém hodnocení kluci obsadili 11. místo z 15-ti nejlepších družstev v republice.


Děkujeme fanouškům, kteří nás přijeli do Zlína podpořit.

Více na: www.firetv.cz/mcr-dorostu-sh-cms-2017-zlin



Text: Zdeněk
Foto: Zdeněk a Jirka



Další akce

Nejsou definovány žádné akce