SDH SDH Klučov
Kolín
17.5.2015

Nedělní soutěž navázala na sobotní okresní kolo hry Plamen, které bylo úspěšně za námi. Využilo se tak materiální zajištění z předchozího dne a tak mohla technická četa i sbor rozhodčích zůstat i pro tuto soutěž prakticky beze změn.

Do soutěže se přihlásilo 6 družstev dorostenců a dorostenek, 5 družstev mužů a 4 družstva žen, navíc 37 soutěžících se přihlásilo do soutěže dorostu jednotlivců. Jako první družstva mužů a žen poměřila své síly ve štafetách 4 x 100m, pak následovaly souběžně na třech drahách disciplíny 100 m překážek v kategoriích muži, dorostenci a ženy. Po obědě následovala královská disciplína – požární útok a souběžně se na dvou drahách soutěžilo ve dvojboji.

V kategorii muži i ženy zvítězila vynikající družstva ze Zibohlav, muži z Klučova se umístili na 2. místě, ženy si proti loňskému roku polepšily a obsadily 2. místo. Do krajského kola, které se letos koná v Nymburce, postupuje družstvo žen ze Zibohlav a díky rozhodnutí vítězného družstva mužů neúčastnit se dalších postupových soutěží, se krajského kola zúčastní i družstvo mužů z Klučova. V soutěži dorostu postupuje do krajského kola v Kolíně družstvo dorostenců z Klučova a družstvo dorostenek z Červeného Hrádku. Potěšitelné jsou výsledky našich dorostenců - jednotlivců, kteří obsadili v kategorii mladších dorostenců první místo ze 2 a v kategorii středních první 4 místa z 9.

Podrobné výsledky najdete na stránkách OSH Kolín

Účastníkům krajských kol – dospělí v Nymburce 13. - 14. 6. a dorost v Kolíně 21. 6. - přejeme co nejlepší umístění!!!

Obrázky ve fotogalerii vám zároveň přiblíží atmosféru soutěže.



Text i foto: Jirka



Další akce

Nejsou definovány žádné akce