SDH SDH Klučov
Hořovice
23.6.2013

Družstva dorostenců ani dorostenek se letos dohromady nedala, ale z okresního kola postoupili Filip s Davidem a Anet v kategorii jednotlivec. V neděli jsme časně ráno vyrazili společně s Hankou a Petrem ze Starého Kolína směr Hořovice. Bohužel bez Anet, která byla na rodinné dovolené. Honza měl cestu pěkně v merku z předešlých dní, a tak jsme si to frčeli a zanedlouho míjeli značku Hořovice. Orientace na stadionu pro nás díky předešlým dním nebyla žádný problém. Věděli jsme, kde se zaprezentovat, kde točí dobrou zmrzlinu a dobré pivo a odkud se line vůně chutných klobásek. :-)

Kluci a Hanka se rychle převlékli, připravili si materiál, absolvovali nezbytnou prezenci a už byly vyhlášeny tréninky na 100m překážek pro dorostence. Kluci si párkrát vyzkoušeli překážky a bylo odstartováno. První z našich borců běžel Filip, který zaběhl moc pěkný čas - nízkou dvacítku,. David si taky se svou devatenáctkou nevedl špatně. Kluci věděli, že umí časy lepší proto ve druhých pokusech zariskovali, ale nedařilo se ani jednomu. I přes nepovedené risky tyto časy klukům zajistily místa v popředí v průběžném pořadí.

Po bezchybných testech jsme všichni začali pošilhávat po postupu, ale ještě před námi byl dvojboj. U prvních pokusů se nikdo z nás raději ani nedíval na časy, oběma spadl minimax. Za to Hanka s Petrem předvedli parádní časy. Po domluvě ať si kluci minimax pojistí, běžel první Filip, který i s pojistkou zapisoval čas 17,10. A už nám bylo jasné, že jednoho zástupce v Jablonci mít budeme určitě! Všichni jsme drželi palce Davidovi, ale na hasičáku se mu zase nedařilo. A tím byla pryč jeho šance na postup. Ve dvou se to lépe táhne, ale lepší jeden reprezentant než žádný! :-)

Filip byl chvíli za rozpacích z toho, že postupuje, ale při vyhlašování a se stříbrnou medailí na krku se tetelil radostí. David se bohužel umístil až na 11. místě hluboko pod svými možnostmi. Petr se umístil na pěkném 13. místě a Hanka na velmi slušném 6. místě.


FILIPOVI JEŠTĚ JEDNOU VŠICHNI GRATULUJEME A DRUHÝ ČERVENCOVÝ VÍKEND BUDEME DRŽET PALCE!!!



Text i foto: Kája




Soubory
 horovice_vysledky.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce