SDH SDH Klučov
Kolín
29.5.2011

V neděli jsme opět ovládli nový tartan kolínského stadionu. Dorostenky a dorostenci z okresu Kolín a Kutná Hora se zde sešli, aby změřili své síly a my se podle výsledků vzájemného zápolení dozvěděli, kdo postoupí do krajského kola. Náš dorost to měl velmi jednoduché, jelikož jsme byli na okrese přihlášeni jako jediní.

Oproti sobotě nám svítilo sluníčko již od samého rána a tak jsme všichni tušili, že tento den bude náročný hlavně přebytkem sluníčka. Jako první přišla na řadu štafeta 4x100m. Holky v sestavě Gabča, Katka, Lucka a Terka v prvním pokusu ozkoušely dráhu a osahaly si překážky, přesto daly hned napoprvé docela pěkný čas. Terka se trochu prala s minimaxem, ale v druhém pokusu mu ukázala kdo je tady pánem. Kluci společně s dorostencema z Kostelce předvedli velmi hezkou štafetu. Po štafetě ještě rychle napsat testy, kde díky bohu o nic nešlo, protože na oblast bychom s jakýmikoliv chybami vůbec nemohli. Někteří to však viděli jen z rychlíku, ale na oblasti to musí být na jedničku - tedy na 0 chyb! Přestavěli se dráhy a mohly přijít na řadu stovky. Zde si to kluci i holky rozdali mezi sebou. V kategorii dorostenců zvítězil David a v holkách mile překvapila Verča. Jejich časy v porovnání obou okresů nebyla žádná ostuda. Na konec nás opět čekal útok. Holky v sehrané sestavě v prvním útoku předvedly dostačující čas, v druhém se to trochu zaškobrtlo na zadku, ale pro nás naštěstí nebylo co ztratit. Kluci do toho dali vše. A tak i s nějakou tou chybou v nezapojeném béčku předvedli útok v docela dobrém čase. Po závěrečném vyhodnocení a vyhlášení vítězů, předání pohárů, diplomů a medailí popřála starostka OSH Kolín všem hodně štěstí na krajském kole v Sedlčanech a šťastnou cestu domů, při které nás hřál nejen dobrý pocit z vítězství, ale mnohé „hřála“ i spálená záda a nohy.

Na závěr nezbývá než poděkovat skvělé kostelecké partě za servis, který nám všem po oba dny strávené na kolínském stadionu poskytovaly. Bez jejich péče o naše hladové žaludky a bez nabízeného množství nápojů bychom nápor vedra těžko přežívali. Poděkování patří i záchranářce Janě, která byla po oba dny připravena odborně ošetřit případná zranění a zejména v sobotu se opravdu nenudila.


Text: Lucie
Foto: Jirka



Další akce

Nejsou definovány žádné akce