SDH SDH Klučov
Kostelec nad Černými lesy
8.5.2010

Stejně jako minulý rok jsme i letos soutěž uspořádali společně s okresem Kutná Hora.

I přes nepříznivé počasí, které nám po ránu moc nepřálo, jsme dorazili všichni. Okres Kolín zastupovali dorostenci a dorostenky z Klučova a smíšené družstvo z Kostelce nad Černými Lesy. Okres Kutná Hora byl zastoupen početněji. Dorostenky z Horky II, dorostenci ze Žlebů, Uhlířských Janovic a Církvic. Bohužel z našich řad jsme neměli žádného jednotlivce a tak se o první místa poprali pouze Kutnohoráci. V průběhu dne se počasí umoudřilo a tak dopolední soutěž probíhala v klidu a podle plánu.

Po výborném obědě přišla ale na řadu královská disciplína – útok a zde se obě naše družstva předvedla opravdu královsky. Kluci si mysleli, že to zvládnou pouze se dvěma béčkama, protože třetí se jim někde cestou ztratilo, samozřejmě pak k terčům nedostříkli. Holky zase předvedly, jak to dopadne, když se v savici vytvoří vzduchová bublina a tak kupodivu zjistily, že bez vody se taky nedá nic nastříkat.

Naštěstí vše dopadlo dobře, a tak se holky z Klučova a Horky II spolu s klukama z Uhlířských Janovic a Klučova setkají zase na krajském kole v Roztokách u Prahy.

Výsledky si můžete prostudovat v přiložených tabulkách a atmosféru soutěže vám přiblíží obrázky.



Text: Lucie
Foto: Jirka




Soubory
 vysledky-okresni_kolo_dorostu.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce