SDH SDH Klučov
Čelákovice
12.6.2009

Krajské kolo hry Plamen, 12.-13.6.2009

Po marném snažení mužů a žen v Konárovicích zůstala tíha odpovědnosti za reprezentaci sboru v Krajském kole opět na mládeži. Do třídenního maratónu soutěží žáků, dorostenců a dorostenek jsme znovu vyrazili v plném obsazení. Pouze v zápolení jednotlivců chyběl klučovský dres. Značná nepřízeň počasí nadělala fůru starostí organizátorům a štábu, takže v harmonogramu hry Plamen nezůstal kámen na kameni. Platilo tak snad jen to, že v pátek se poběží braňák, v poledne bude oběd a ráno snídaně.

Po zahajovacím nástupu se tedy začínalo útokem CTIF. Hned na úvod překvapivě zaváhal Sloup a hlavně Uhl. Janovice, podle očekávání zabrala Pískovka a taky Petrovice. Naši pro začátek po celkem zdařilém prvním pokusu zapsali 3.místo, a tak ani nemrzel zbabraný druhý.

Na branný závod jsme se přesunuli do Nových Jiren. Naše pětice – Lucka, Gabča, Pepa, David a Lukáš – zvládla nástrahy nevyzpytatelné disciplíny v normě, škoda jen chybného uzlu. Páté místo všichni brali. Na závěr mokrého úvodního dne ještě výprava stihla navštívit bazén, a šlo se spát.

V sobotu zbývalo dohrát ještě 4 disciplíny. Stále nezpůsobilý ovál si vynutil další úpravu programu, i když sluníčko svítilo už od rána. V dopolední části jsme si odbyli útok a štafetu dvojic a v obou zapsali znovu pátá místa. Nejméně se zadařilo po obědě v dráhových štafetách. Ve čtyřstovce i 4x60 se nakupilo nejvíc chyb a osmé a deváté místo ze štafet trochu pokazilo celkový dojem. Přesto žáci zaslouží pochvalu za své vystoupení, konečné 5.místo určitě není ostuda.



Text: Honza



Další akce

Nejsou definovány žádné akce