SDH SDH Klučov
Nymburk
13.6.2008

Soupeření nejlepších družstev a jednotlivců z řad hasičské mládeže Středočeského kraje přivítal uprostřed června Nymburk. Pro nás tedy velmi známé prostředí a navíc kousek od domova.

Po loňském třesku a hromadném úprku do Zlína jsme po výrazné obměně všech družstev ani nemohli mít podobné ambice, ale šance znovu se ukázat v republikové soutěži určitě byla.

Třídenní soutěžení zahájili jako vždy žáci. Nejprve všechna družstva zkusila nanečisto útok s jednotnou mašinou, a po slavnostním nástupu vše začalo štafetou CTIF. Výborný vstup do soutěže předvedly U. Janovice, Petrovice i Pískovka, naši i přes vcelku povedený pokus zapsali na úvod 7.místo. V branném závodě se naše hlídka opět nevyvarovala zbytečných chyb, ale podobný problém měla většina družstev. Přes rozpaky jsme si připsali překvapivé 3.místo.

Sobotní porce zbylých 4 disciplín dala všem zabrat. Naše družstvo s železnou pravidelností sbíralo 4.místa, pouze ve štafetě 4x60m to zaskřípalo. Po hrozivě vypadajícím pádu Gabči (naštěstí bez vážnějších následků) měla druhá čtveřice neplatný pokus a až 11.místo v disciplíně znamenalo konec šancím v dosud nadějném boji o bronzovou medaili. V celkovém hodnocení tak znovu zbyla naše stará známá, nepopulární bramborová.



Další akce

Nejsou definovány žádné akce