SDH SDH Klučov
Kostelec n.Č.l.
20.5.2006
S velkou nadějí a v roli jasných favoritů nastupovali naši žáci do II.části Okresního kola v Kostelci. Zejména Áčko – velmi dobře rychlostně vybavené, slušně natrénované, navíc v nových dresech. A k tomu s vědomím, že nemusí dohánět ztrátu z podzimu.
Od první disciplíny bylo zřejmé, že jen gigantická chyba či smůla může cestu za postupem komplikovat. Nic takového se nestalo. Družstvo své soupeře převyšovalo ve všech směrech a soutěž se pro něj brzy změnila v ostřejší trénink. Předvedené výkony a dosažené časy dávají velkou naději i do dalších soutěží. Navíc se odkryla spousta rezerv a možností, co ještě zlepšit.
Dobře si vedlo i Béčko, splnilo, co se od něj očekávalo a nebýt velké ztráty z podzimního braňáku, mohlo bojovat i o medaili.
Nejvíce strachu tak všem nahnal noční liják a silný vítr, a rychlý přesun trojice mrňousů do sucha v Avii. Za měsíc ale půjde do tuhého. Na čáslavský tartan (ano,TARTAN!!) nastoupí mnohem silnější konkurence a důkladně prověří kvality našeho družstva. Teprve tam se ukáže, co v něm opravdu je.
Držte palce!!!!


Další akce

Nejsou definovány žádné akce