SDH SDH Klučov
Písková Lhota
30.8.2008

V sobotu 30.8. jsme se zúčastnili Polabského šedesátkování v Pískové Lhotě. Hned z rána začali mladší žáci během na 60m překážek, a současně odstartovaly i útoky žen. Běhy se obešly bez zranění. Ml. žáci si s úsměvy odnesli ceny - krásná trička a ženy diplom za 6.místo. Po ženách se na start útoků postavili muži, kteří se umístili na 7. místě. Mezi tím už se na start šedesátek připravili starší žáci, kterým se také dobře vedlo. Lucka Sládková se umístila na krásném, i když nepostupovém 9.místě, stejně jako David. Po skončení šedesátek a dobrém obědě se pustili do požárního útoku mladší žáci, kteří přes všechno úsilí skončili na 6. místě a následovali je starší, kteří obhájili 3.místo. Ze závodů jsme přijeli všichni unavení ale úsměv na tvářích nám zůstal :-)

V neděli soutěžení v Pískovce pokračovalo závody na 100m překážek. V žádné z kategorií jsme se sice nedočkali postupu našeho „koně“ do vyřazovací části, všichni ale aspoň měli možnost ověřit svou momentální výkonnost a rozhýbali zlenivělá tělíčka po prázdninovém lajdání. A jasně se ukázalo, kdo ani o prázdninách nezahálel. Děvčata asi byla spokojenější než kluci – Lucka, Kája i Petra předvedly hodně povedené pokusy, Lenku o lepší čas připravila žaludeční nevolnost (ba ba, flámovat před soutěží se nemá!!! :-) ), ale i tak to nebylo zlé, a Janě sice nohy těsně po návratu z exotické dovolené neběžely úplně naplno, ale i tak díky tradiční bojovnosti dvacítku dala. U kluků se vlastně vůbec nedařilo jen Michalovi, na tomhle povrchu chtěl atakovat osmnáctku, ale k tomu bylo daleko. Popík i Lukáš využili podmínek k osobnímu zlepšení, Zdenda odvedl svůj standard, i když má na víc, a tak nejspokojenější byl asi Marťánek (18,33), který útočil na vlastní klučovskej rekord a s ním i Babula za osobáček velmi solidní kvality 19,38.

Všichni si svorně pochvalovali kvalitní tartánek, pochutnali si na laskominách z místní udírny a účasti snad nikdo nelitoval.



Foto ze soboty: kolektiv
Text: Barča a Honza



Další akce

Nejsou definovány žádné akce