SDH SDH Klučov
Veltruby
21.10.2006

V sobotu 21.10. odpoledne jsme se vydali do Veltrub na „uzlování“. Počasí bylo ošklivé, skoro celou dobu pršelo a proto jsme museli být celou dobu v docela malinké sokolovně, kde se tísnilo celkem 9 družstev. Sedm starších družstev a dvě mladší. Pořadatelé pro nás připravili různé hry. Nejdřív jsme se museli rozdělit na družstva po pěti a protože nás bylo deset , bylo to docela jednoduché. První družstvo bylo starší ve složení: Babula, Lenka, Péťa, Barča a Terka, ve druhém družstvu nás reprezentovali naši nejmladší: Gabča, David, Anetka, Verča a Tomášek.

Vázání uzlů na čas nám nedělalo velké potíže, to máme dost nadřený, při skládání puzzle bylo znát, že je každý rok skládáme na táboře, dík tomu jsme byli nejrychlejší. Trochu horší to bylo v dalších disciplínách, držení papírku v kolíčku na prádlo, kdo vydrží nejvíc. V prvním družstvu udržela kolíček nejdéle Bára a ve druhém Gabča. Pak jsme si také podávali badmintonový míček mezi nohama, proplétali provázek mezi věcma a hráli elektrický šok. Ale nejlepší soutěží byla trochu upravená štafeta dvojic, kapitán si musel obléknout hasičský kabát a helmu, zbývající dvojice si musely vzít helmu a opasek. Všichni jsme se při tom velmi bavili a mohli se umlátit, když jsme viděli malého Tomíka v kabátu, který byl delší než on a v helmě, pod kterou skoro nebyl vidět. A pak jsme se dostali k ocenění. Starší hasiči skončili na 3. místě a dostali jsme balónky, magnetky a černého petra. Mladší hasiči skončili na čestném 9.místě, dostali blok se samolepkama a balónky. Všichni jsme si užili hodně legrace a tak nám bylo jedno, na kterém místě jsme skončili.

Nechyběla nám ani naše tradiční svačinka (párek, pití a sušenky). Domů jsme se všichni vraceli rozesmátí a spokojení. A jak to ve Veltrubech vypadalo vám trochu přiblíží fotografie, na které se můžete podívat...



Další akce

Nejsou definovány žádné akce