SDH SDH Klučov
Kostelecké útoky
14.4.2012

V sobotu 14. 4. 2012 jsme s dětmi a dorostenci vyrazili na první letošní závody, na Kostelecké útoky. Celý týden hrozily rosničky v TV chladnou a deštivou sobotou, ale ani to nás neodradilo od příležitosti zasoutěžit si a hlavně potrénovat útok na květnová okresní kola. Děti měly 3 pokusy a dorostenci dokonce 4. Nejlepší dva pokusy se sečetly a družstvo s nejnižším časem se stalo vítězem.

V dětské kategorii soutěžili jak starší, tak mladší žáci. Mladší ve složení Ondra Ř., Ondra R., David, Honza H., Honza P., Míša, David, si i přes problémy s béčkem, vybojovali krásné 3. místo.

Starší (Verča, Aneta, Markéta, Dominik, Jirka, Šárka, Ondra, Max), kteří mohli provést díky nefunkční časomíře 4. pokus, skončili nakonec pátí. Ale na to, jaká je od začátku provázela smůla, se umístili velice dobře.

Poslední kategorii těchto závodů tvořili dorostenci a dorostenky. Klučov nás reprezentoval se smíšeným družstvem (Verča, Aneta, Lucka, Týna, David, Filip, Jarda). Závod suverénně vyhráli s krásnými časy okolo 23s a 24s.

Myslím si, že jsme si závody dostatečně užili a hlavně zjistili naše slabiny, na kterých musíme do konce května zapracovat.


Text i foto: Janička



Další akce

Nejsou definovány žádné akce