SDH SDH Klučov
Kostelecké útoky
8.5.2011

Okresní kolo hry Plamen je již za dveřmi, a proto je třeba každou možnost tréninku pořádně využít. Jelikož naše hřiště ještě stále není ve stavu, ve kterém bychom si ho představovali, vyjeli jsme tedy do Kostelce nad Černými lesy, kde se konaly „Kostelecké útoky“.

Tuto akci jsme nebrali až tak jako soutěž, ale spíš jsme si potřebovali zkusit útoky a zde jsme k tomu, díky třem pokusům, měli velmi dobrou příležitost.

Rozdělili jsme se na dvě družstva, jako vždy dostali číslo jedna, dvě a mohlo se začít. Jelikož kvůli stěhování mašiny, šla obě družstva ihned po sobě, byla to docela fuška. Družstvo A ve složení Matěj, David, Ondra, Jirka a Pavel ihned od začátku ukázalo, že tato disciplína je nijak nerozhází. Stačilo jen připravit základnu, říct kde se co zapojí a kam se poběží a bylo to. Družstvo B v podání Míši, Ondry, Jiříka, Aničky a Vojty také velice překvapilo. Na to, že jsme útok trénovali jen teoreticky, si obě družstva zasloužila velkou pochvalu. Na place se však kromě dětí objevila i družstva dorostu, kde jsme rovněž měli naše kluky. Ti společně s Kostelákama vytvořili jedno družstvo a kromě pár malých chybiček jim to šlo taky jako po másle. K příjemnému nedělnímu odpoledni se slunečným počasím jsme tedy mohli přidat první a druhé místo a to nám dosavadní dobrou náladu ještě zlepšilo. Snad ve stejném duchu pojedeme (a samozřejmě skončíme) i na okresním kole.

Děkujeme Kostelci za úžasnou akci a doufáme, že se tady příští rok zase uvidíme.


V stejném termínu probíhal v Kolíně den záchranářů, ze kterého nám Jirka Havlín poslal několik obrázků opravdu velmi zachovalých veteránů. Více obrázků z nabitého programu najdete třeba zde.


Text i foto: Lucie


Další akce

Nejsou definovány žádné akce