SDH SDH Klučov
- Zpět - Posvícení a druhé výročí ztráty našeho Kóči
16.09.2007

Třetí zářijový víkend připadl v Klučově na tradiční posvícení. V klučovských rodinách to znamenalo připravit pohoštění pro své návštěvy, pro hasiče – zajistit taneční zábavu. V sobotu ráno se připravovala sokolovna a večer, pro některé i brzké nedělní ráno, to znamenalo postarat se o návštěvníky zábavy. Akce se povedla, nikdo se nepopral,nic se nerozbilo a snad to bude i malý finanční příjem pro činnost sboru.

V neděli ráno jsme poklidili a pak už se většina z nás chystala na pouť za Kóčou. Nakonec jsme vzhledem k předchozím náročný hodinám vzali zavděk hasičskou ávií a 2 osobními auty a vyrazili za Kóčou motorově. (příště zas pěšky) Zapálili jsme svíčku, dali květinu do vázy a v tichu každý zavzpomínal na chvíle kdy byl s námi. Pořád nám moc chybí. Pak už jsme si popovídali s maminkou, babičkou, zkontrolovali o kolik vyrostl Alešek a už pádili do klubovny.

Od maminky a babičky jsme dostali krásné kávové hrnky, jako výbavu do naší nové klubovny, včetně pěkných nerez příborů, tak jsme se těšili, že je hned vyzkoušíme. Následně jsme ocenili pohodu vlastní klubovny – vyhodili jsme lavice, stůl, uvařili kafe, donesli dobré řezané pivo a strávili tak spolu pěkné nedělní odpoledne.

„To bylo za tebe KÓČO.“


Další akce

Nejsou definovány žádné akce