SDH SDH Klučov
- Zpět - Nábor nových členů
09.09.2007

Vzhledem k tomu, že všichni stárneme, museli i Joska, Martin, Lenka, Babula a Luboš opustit řady starších žáků a přestoupit do dorosteneckých družstev. A protože v září zároveň začíná nový ročník hry Plamen a soutěže dorostu, znamenalo to pro nás zorganizovat nábor nových členů. Zájemce jsme pozvali na nedělní odpoledne. Zároveň ale přišli i všichni stávající členové družstev žáků a někteří dorostenci, protože byli zvědaví na to, kdo rozšíří jejich řady a jak se podle toho podaří družstva sestavit.

Nakonec přišli pouze dva zájemci, Robin a David, které zařadíme do družstva mladších žáků. Do starších se přesunuli David a Gabča a i tak je družstvo starších stále neúplné. Nakonec jsme se všichni shodli na tom, že stesky dětí i některých rodičů, že na vesnici není co dělat, jsou spíš o tom, že se většině dětí nechce dělat vůbec nic. Vždyť přeci dětí ve věku od 7 do 15 let je snad v Klučově víc než jen dva naši nováčci a naše činnost snad není tak úplně nezajímavá. Co naděláme, nějak si budeme muset poradit. Branný závod je za necelé 3 týdny a tak je nejvyšší čas začít s tréninkem, abychom si opět zajistili tak dobrá umístění pro jarní kolo jako v loňském roce.

A aby to neskončilo jen u řečí, rozdělili jsme se hned všichni do skupin představujících jednotlivé kontroly branného závodu a pro své nováčky a současně i stávající členy jsme zopakovali, jak taková disciplina probíhá. Připomenuli jsme si, jak správně přelézat po laně, jak postupovat při střelbě ze vzduchovky nebo kolik topografických značek se vlastně budeme muset naučit.

Takže: Příště už naostro!!!

Mladší žáci:Verča, Tomík, Aneta, Ondra, Jirka, Robin, Kuba
Vedoucí:Jana
Instruktoři: Lenka, Lůca
Starší žáci: Barča, Terka, Lucka, David, Gabča, Péťa, Kája
Vedoucí: Méřa
Instruktoři: Hafi, Lucík
Dorostenci: Hafi, Michal, Joska, Babula, Kníža, Popík, Luboš???
Dorostenky: Lenka, Kája, Terka, Lucka, Barča, Péťa, Tereza, Evík

Text i foto: Kamila


Další akce

Nejsou definovány žádné akce