SDH SDH Klučov
- Zpět - Cvičebně relaxační víkend ve Zvánovicíc
16.03.2013

Cvičebně relaxační víkend ve Zvánovicích

Již asi není nikdo kdo by nevěděl, že i cvičení pro ženy, které probíhá v naší sokolovně, zaštiťuje náš sbor. První skupinu vede Jana Hyblerová s Danou Doktorovou a druhou moje maličkost, kterou občas zastupuje Jana Urlichová. Cvičení se již několikátý rok daří udržet nejen díky bezplatnému zapůjčení sokolovny od obce, ale i bezplatnému vedení a předcvičování všech cvičitelek.

O tom, že se cvičení líbí a je chuť spolu trávit nejen pravidelné hodiny, ale i víkend, nás přesvědčila další akce, kterou jsme po naše cvičenky uspořádali. Po silvestrovském pochodu bylo vzneseno přání na uspořádání nějakého víkendu se cvičením. Při tradičním maratónu akcí, které náš sbor na jaře připravuje se nám do toho moc nechtělo, ale nakonec jsem to zkusili a výsledek předčil všechna očekávání. Cvičební relaxační víkend, jak jsme akci nazvali, se neobyčejně podařil. A to nejen za velké podpory shora, čímž myslím počasí, ale i díky nadšení všech účastníků. K celkovému velmi dobrému pocitu z celé akce přispělo i prostředí a péče pracovníků Hotelu Legner ve Zvánovicích, příjemné prostředí hospody U Sejků v Hrusicích i prohlídka muzea Josefa Lady. Vlastní relaxační pobyt s cvičením, masážemi a sportem byl bohužel tak nabitý, že jsme z něj nestihli pořídit ani jednu fotku, škoda, jistě by vás také pobavily.

Vypadá to, že pro velký úspěch jsou již na obzoru další akce, jeden z nápadů je ženský turnaj v ping-pongu a kdo ví, na co se ještě můžeme těšit!



Organizace akce, text i foto: Kamila


Další akce

Nejsou definovány žádné akce