SDH SDH Klučov
- Zpět - Zimní trénink
19.02.2011

Vánoční svátky utekly jako voda. Nový rok se přehoupl rychlostí blesku. Nová sezóna, pilný trénink, velká dřina a spousta práce to je náš výhled na rok 2011. A aby nás začátkem sezóny snad nezaskočila jarní únava, začali jsme všichni už pilně trénovat.


Družstvo mladších ve složení Jirka, Ondra, Kuba, Šárka, David, Eliška, Matěj, Ondra, Anežka, Anička, Míša, Pavel, Vojta, Aleš a Jiřík pod vedením Lucíka začalo trénovat hned, jak to šlo. Na takovou tlupu to však potřebovalo posilu, a proto se k tomuto družstvu přidal Martin, Lůca, Lucie, Lenka a Barča, ale i tak by to chtělo pro zvládnutí malých nezbedů minimálně ještě alespoň 6 rukou. První tréninky byly spíše jen o připomenutí, že každý má dvě nohy a proto, aby běžely tak se s nimi musí hýbat. Nic však není dobře ponechat náhodě, a tak jsme si pomalu a jistě osahali i hadice a připomněli pár soutěžních disciplín.


Dorostenci, dorostenky, ženy a muži se také nenechali zahanbit. Překvapivě ve velmi hojném počtu se do toho dali hned na začátku ledna. Jestli si někdo myslel, že po vánočních svátcích budou tréninky oddychové, to se tedy pěkně spletl. Michal s Babulou, jako vedoucí tréninku nás nenechali ani vydechnout. Běh, rozcvička, posilování, běh, posilování, hra kde se člověk zpotí ještě ani nezačal, tak takhle vypadá většina odpoledních sobot. Zimní příprava potřebuje hlavně fyzičku a tu si myslím kluci zlepší každému z nás. Propocená trička na fotkách jsou toho důkazem.


Text: Lucie
Foto: Jirka


Další akce

Nejsou definovány žádné akce