SDH SDH Klučov
- Zpět - Bylany 715 let
05.06.2010

V sobotu 5. 6. jsme se vydali s naší partou malých neposedů předvést požární útok do Bylan, kde probíhaly oslavy 715 let od založení obce.

Po příjezdu na místní hřiště jsme si šli nejprve prohlédnou ruch na návsi, kde kromě doprovodného programu nechyběly kolotoče, stánky s občerstvením a ukázky starých řemesel, ale byla tu k vidění i historická auta, motocykly, traktory a vojenská technika. Doprovodný program byl opravdu bohatý a pestrý, více Vám napoví obrázky. A pak už přišla řada na nás. Po svolání všech sirénou se mohlo jít na věc. Mašina nás sice trochu pozlobila, ale naši malí šikulové vše zvládli a s „ohněm“ se poprali opravdu na jedničku. Jejich výkony odměnili diváci nadšeným potleskem.

Další odměnou byl jako tradičně párek v rohlíku, nechyběla ani zmrzlina a cukrová vata. Závěr zpestřil průlet záchranářského vrtulníku a pak jsme se ještě zašli podívat na výstavu obrazů a preparovaných zvířat do místní školy.

Po slunečném odpoledni a podaném sportovním výkonu nikdo ale kupodivu nebyl ještě unavený natolik, aby se před odjezdem nešel vyřádit na dětské hřiště.



Text: Kája
Foto: Jirka


Další akce

Nejsou definovány žádné akce