SDH SDH Klučov
Trutnov
2.7.2008

MČR 2008 v Trutnově

Po vyhodnocení výsledků krajského kola v Nymburce se zdálo, že letos bude probíhat MČR jak v Plamenu tak v dorostu zcela bez nás. Je fakt, že „Klučov“ se z tribuny v Trutnově v rámci Mistrovství bohužel neozvalo, ale přesto jste mohli poznat, že někteří soutěžící, ač v jiných barvách, jsou prostě „od nás“.

V soutěži Plamen nahradila Lucka Sládková zraněného Vaška (v loňském roce běhal na MČR ve Zlíně v našem dresu) v týmu Uhlířských Janovic. Stala se platným členem týmu a určitě má zásluhu na pěkném 6. místě, které družstvo docílilo.

V soutěži dorostu jsme ale doplnili družstva hned dvou vítězných týmů z Nymburka – v dorostencích Kostomlátky a v dorostenkách Pískovou Lhotu. Už si sami utřídíte, které týmy posílili Lenka, Michal a Babula. Pokud byste případně potřebovali poradit, tak Michal i Babula běhali za Kostomlátky, snad vás ani nic jiného nemohlo napadnout.

Přestože obě družstva nepatřila od začátku mezi favority mistrovství, ale dobrými výsledky v jednotlivých disciplínách se stále posouvala výš a tak konečné umístění dorostenek Pískové Lhoty na 2. místě a Kostomlátek na 3. místě bylo velmi příjemným překvapením. Přidáme-li ještě velký úspěch a zisk stříbra děvčat a bronz chlapců v požárním útoku, můžeme už jen sdělit, že radost ze zisku medailových míst byla opravdu veliká. Vždyť všichni naši dorostenci skončili na Mistrovství republiky 2008 na „bedně“, byť v jiných dresech než v minulém roce ve Zlíně. Blahopřejeme všem vítězným týmům a Klučovákům, kteří hájili naše barvy, obzvlášť!!!



Text i foto: Kamila



Další akce

Nejsou definovány žádné akce