SDH SDH Klučov
Čáslav
25.6.2006
Neděle na hřišti v Čáslavi patří dorostu a horko jak na Sahaře od samého rána jen stupňuje náročnost soutěže. Šance holek jsou velkou neznámou, v tréninku byly velké rezervy a hlavně neznáme sílu soupeřů. Ve stovkách předvedou své maximum, snad i trochu víc, ale na lepší, než 4.místo, to nestačí. V testech se vyloupne 1 chyba, která ale v celkovém hodnocení naštěstí nehraje roli. Štafeta se trénovala úplně nejmíň a není tedy divu, že pozici družstva nijak nezlepší. V závěrečném útoku přichází asi nejlepší výkon, hlavně vzadu a nejlepší umístění - 3.místo. Škoda dlouhýho nástřiku, nebyl to vůbec špatný pokus. Celkově brambora, jako loni, ale i tady po lepších výkonech a vyrovnanějším boji.
Jednoznačným cílem kluků byl postup. Takhle nadupaný družstvo nemohlo myslet na nic jinýho, než na Liberec. Krajské kolo tak mělo být vlastně jen ostrým tréninkem a generálkou na republiku. Nakonec to bylo trochu jinak. Nevídané zlepšení soupeřů donutilo naši tlupu makat naplno od začátku do konce. Čtyři družstva ve stovkách se součtem pod 105s, to historie nepamatuje!! Bylo se na co dívat: dvojí fantazie Maxe, osobáčky Stenlyho, Radka i Michala posadily družstvo do čela, zdařilá štafeta vedení upevnila, test bez chyby vše přiblížil na dosah a útok na jisto jen završil úspěšné snažení. Potřetí v řadě budou kluci mezi absolutní špičkou!
Zbývá závěrečné hodnocení: co se týká umístění, ve srovnání s loňskem, jak přes kopírák. Pokud jde o výkony, jasné zlepšení. Nevyšel cíl v Plamenu, vše klaplo u dorostenců. Do úplného hodnocení však ještě něco schází. Ještě jedna soutěž. Teprve v neděli 2.července 2006 budeme mít hlavní část sezóny za sebou. Pak budeme moudřejší.
Tak ať se daří!!!



Soubory
 caslav_dorost_06.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce