SDH SDH Klučov
Kutná Hora
9.6.2017

Druhý červnový víkend byl ve znamení krajských kol mládeže a tak jsme v pátek vyrazili s prvním týmem, starších žáků, do Kutné Hory.
Jakožto vítěz okresního kola hry Plamen jsme reprezentovali nejen naší obec ale i celý okres Kolín. Letošním okresem jsme prošli jen tak tak, na paty nám šlapal dobře připravený Červený Hrádek.

Po příjezdu na atletický stadion jsme prošli prezencí, rozložili stanové městečko. Po obědě nás čekal zahajovací nástup a pak už to vše začalo.
První disciplínou byla štafeta 4x60m, kde jsme běželi na hranici možnosti a čas stáhli oproti okresu o 4s, skvělý čas 41,27s stačil na 6.místo.
Následoval útok CTIF a štafeta dvojic. Dvojice s časem 53,47s a 5. místo, v útoku CTIF jsme předvedli hrozivý první pokus, když jsme dolévali džberovku, druhý už vyšel dle naších představ, ale bohužel jedna otočka na hadici znamenala až 9. místo.
Na závěr prvního dne nás čekal ještě braňák, v něm jsme si hodně věřili a když rychlejší hlídka přiběhla do cíle jen s 5 netrefenými špalíčky, věděli jsme, že to bude dobré. Nakonec z toho bylo 3. místo.

Po prvním dnu jsme na průběžném 5. místě a večer se vyráží na procházku městem. V sobotu ráno vše začíná štafetou CTIF, kde jsme zaběhli, na co jsme měli a lepší než 9. místo z toho nebylo. Před závěrečnou disciplínou, požární útok, jsme stále na 5. místě.
První pokus vyšel dle představ, ale dlouhý nástřik díky prášení na proudnicích vše zhatil, v druhém pokusu pro změnu strojník zavřel brzo ventil a voda dopředu prostě nešla a bylo po nadějí na dobré umístění.

Celkově jsme obsadili 8. místo, ale mohlo to dopadnout lépe.

Text i foto: Bára



Další akce

Nejsou definovány žádné akce