SDH SDH Klučov
Třebonice
29.6.2008

Memoriál Jany Dobiášové o Putovní pohár v Třebonicích.

V neděli 29. června se 8 našich členů z řad dorostu a dospělých (Zdenda, Marťánek, Popik, Babula, Luboš, Janička, Lenka, Lucka S.) vypravilo na stovky do Třebonic, kde se konal Memoriál Jany Dobiášové. Sluníčko krásně svítilo a náladu nám kazila jen představa, že je krásná neděle a nikomu se zrovna moc běhat nechtělo.

Stovkami začínali jako tradičně chlapi. Z našich kluků startoval první Marťánek, za ním Zdenda, Popik, Babula a nakonec Luboš. V prvních pokusem se nikomu moc nedařilo, kluci nejvíc váhali u rozdělovače, druhé pokusy už ale byly lepší. Do finále postupovalo pouze 10 mužů, mezi které se z našich podařilo vklínit Marťánkovi a Babulovi. Ve finále klesli oba o jednu příčku. Marťánek skončil tedy na 4. místě a Babula na 6.místě.

Po krátké pauze na oběd začaly běhat ženy. Prvním rozběhem začala Lucka, pak Janička a nakonec Lenka. Holkám se dařit mnohem lépe než klukům a do finálové šestice se probojovaly všechny. Samozřejmě tomu napomohl i počet závodnic, kterých bylo jen 10. Po třetích pokusech skončila Janička na 3., Lenka na 4. a Lucka na 6 místě. Na medailové pozici se umístila sice jen Janička, ale náladu to nikomu nezkazilo. Už se těšíme na další stovky, které se konají za 14 dní v Kvasinách... Přijedete nám fandit???



Text: Lenka
Foto: kolektivní



Další akce

Nejsou definovány žádné akce