SDH SDH Klučov
Klučovská ulice 2008
19.4.2008

V sobotu 19. dubna jsme uspořádali tradiční soutěž „Memoriál Radka Slámy – Kóči“ v běhu na 60 a 100 m překážek, kterou jsme letos rozšířili kromě šesti standardních kategorií i o přípravku - děti ve věku 4 - 6 let, která je pro diváky snad stejně atraktivní a hlavně zábavná jako kategorie ostatní. Na soutěži samozřejmě nechyběla maminka a babička Kóči a zas o rok větší Alešek, který už zkoušel překonávat jednotlivé překážky. Těšíme se, že příští rok se soutěže už aktivně, právě v této kategorii, zúčastní i náš malej Kóča.

Na soutěž jsme pozvali naše kamarády z přilehlých okresů. Z okresu Nymburk - Pískovou Lhotu a Kostomlátky, z okresu Kutná Hora – Uhlířské Janovice a za domácí Kolín se soutěže zúčastnil jen SDH Červený Hrádek.

Soutěž byla zahájena ráno žákovskými kategoriemi a přípravkou během na 60 m, po obědě se do soutěžení dali muži a ženy v běhu na 100 m překážek. Předpověď počasí se tentokrát meteorologům docela povedla, ale oproti loňskému ročníku se karta obrátila a tak pršelo jen odpoledne dospělákům a děti si to aspoň odběhaly za sucha. A jak to všechno dopadlo? Na výsledky se můžete podívat v přiložených souborech a fotografie Vám přiblíží sportovní a deštivou atmosféru soutěže.

Závěrem můžeme říct, že s průběhem soutěže i se sportovními výsledky můžeme být spokojeni, byli jsme rádi, že i odpolední „mokrá“ část soutěže proběhla bez zranění. Viděli jsme velmi pěkné výkony některých závodníků a tak nakonec putovní pohár Kóči zaslouženě putoval do Janovic. Měli jsme pocit, že na některých domácích závodnících se ještě projevovaly stopy zimního spánku a můžeme jen doufat, že plynule nepřejdou v jarní únavu.

Po uklizení Klučovské ulice od sportovního nářadí jsme ještě chvilku společně poseděli, abychom průběh soutěže zhodnotili a hlavně popřáli Honzovi k narozkám vše nejlepší a pevné nervy pro další sportovní sezónu.

Zbývá ještě poděkovat našim sponzorům, kteří nám věnovali fůru cen a tak jsme díky jim mohli ocenit nejen výkony vítězů hodnotnými cenami, ale i nějakou drobností potěšit skoro všechny závodníky. Poděkování patří mamince Kóči a firmě Bek s.r.o. Chrášťany.



Text: Kamila
Foto: Jirka




Soubory
 starší žáci.xls
 dospělí.xls
 mladší žáci.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce