SDH SDH Klučov
Kvasiny
8.7.2006
V sobotu 8. července vyrazilo několik našich členů na Podorlickou stovku do Kvasin. (Martin, Radek, Hafi, Michal, Babula, Pavel, Janička, Méřa, Bolin)
Soutěž v běhu na 100 m překážek v kategorii muži, ženy, je jednou ze soutěží Českého poháru a tak tomu taky odpovídala účast elitních běžců v této disciplíně (i „ slušňák“ Minimax nechyběl).
Na základě přiložených výsledků si můžete sami udělat obrázek o jakou úroveň se jednalo. Naši se vrátili v pořádku. Opakující čas kolem 18 ukazuje, že Martin převezme roli Kóči - jedničky v týmu, Radek se stabilizuje na 19 a kdo ví, když mu ukážeme číslo „8“. Bolin by mohl přestat myslet na děvčata, protože jsme už od něj viděli jiné časy, Michalovi a Babulovi dáme čas, protože si musí tenhle matroš pořádně ošmatat a Zdenda s Hafim, by se měli přestat cpát těmi kuřaty, nalévat pivem a začít pořádně makat. Pavel už určitě přišel na to, že ty dvacítkové časy nebudou padat pořád, a že by se mělo začít taky trochu trénovat. Atmosféru prostředí pomůže dokreslit pár obrázků, převážně ze zákulisí závodů.
Závěrem – víc takových soutěží.



Soubory
 vysledky_muzi.pdf
 vysledky_zeny.pdf
 vysledky_dorci.pdf
Další akce

Nejsou definovány žádné akce