SDH SDH Klučov
Memoriál J. Holečka
10.9.2011

Do Třebonic jsme přijeli jako první, takže i naše startovní číslo bylo jedna. Počasí nám tentokrát přálo, sluníčko svítilo a bylo překvapivě teplo.

První disciplínou byla štafeta 4x60m, kde jsme letos konečně sestavili dvě čtyřky. V první čtyřce běželi Jirka, Aneta, Petr a Tomík. Čekalo se, že druhá štafeta předvede opravdu pěkný čas, bohužel moc se nám nedařilo. Nakonec nám čas 48: 38 stačil na druhé místo ve štafetě.

Po štafetě následoval tradiční oběd v podobě opékané klobásy. Takto posíleni jsme byli připraveni na požární útok, který měl rozhodnout o pořadí. Od Zličína nás ve štafetě dělila pouze vteřina, takže jsme neztráceli naději na vítězství.

Požární útok se nám opravdu povedl. Zadek byl opravdu špičkový, bohužel Jirka na proudu nestihl úplně doběhnout, ale i přesto jsme si zapsali krásný čas 17:94. Po tomto výkonu jsme si dali malinovku a sledovali, co předvede Zličín. Zličínu se v útoku nedařilo a tak jsme se mohli těšit z vítězství.

Po vyhlášení a předání medailí jsme ještě udělali několik skupinových fotek a pak už nás čekal jako vždy náš oblíbený McDonald‘s.


Text: Gábina
Foto: Zdeněk a občas i Honza



Další akce

Nejsou definovány žádné akce