SDH SDH Klučov
- Zpět - Zakončení sezóny 2006
28.10.2006

Tak jsme se zase všichni společně koncem října sešli, abychom zhodnotili a zavzpomínali jaký ten letošní rok byl. Naší závěrečky se zúčastnili téměř všichni členové sboru a jeho přátelé, kteří se letos podíleli a pomáhali nám při našich sportovních i zábavných akcích. Setkání se konalo v prostorách sokolovny, která ale uvnitř téměř nebyla k poznání. V průběhu léta byla z prostředků obce provedena rekonstrukce interiéru a přístavba baru a sociálních zařízení. Pro všechny hosty byla úroveň vnitřních prostor milým překvapením. Jako vzácní hosté nás navštívili kpt. Šálek, náměstek ředitele HZS Kolín, Šárka a Radek za spřátelený sbor Kosteláků a spíš jako domácí Jožan,Harry a Eliška z Pískovky. A v celé naší partě už jako zcela domácí, Pavel Maňas, mistr republiky v běhu na 100 m překážek v kategorii dorostu.

Setkání zahájila Kamila s Honzou a Jirkou poděkováním družstvu dorostenců, kteří získali na mistrovství republiky třetí místo a přivezli z Liberce vzácné bronzové medaile. Členové družstva dostali jako projev uznání za své výkony a reprezentaci sboru věcné dary, pořízené za přispění obce, další poděkování patřilo Michalovi, Jirkovi a Evíkovi za sportovní výkony v kategorii starších hasičů, kterou letos opouštějí a posouvají se do kategorií dorostenců a dorostenek. Vedení sboru nezapomělo poděkovat dalším výkonným členům sboru Kamile, Janě a Stáně a předat jim květiny věnované starostkou obce. V další části programu nás Honza krátce seznámil s jednotlivými letošními sportovními i zábavnými akcemi a svoje povídání doplnil promítnutím sestřihu obrázků a videozáběrů z jednotlivých soutěží, závodů, táborů a dalších akcí. V druhé části svého povídání nám připoměl, že SDH Klučov se poprvé zúčastnil mistrovství republiky již před 25 lety a vše opět doplnil promítnutím obrázků a videa z jednotlivých „republik“, kterých se náš sbor účastnil. Za perfektní zpracování událostí letošního roku i historických archivních materiálů se mu dostalo zaslouženého potlesku.

Ve druhé, méně oficiální části, jsme se všichni věnovali zábavě. Tuto část zahájilo vystoupení našich členů, kteří nás po loňském úspěchu opět všechny dobře pobavili. Kapela „SDH & Kband“ se nám sešla v plném počtu, Kamila hrála na kytaru a zpívala, Janička s Luckou se předvedly za klávesami, které Jana střídala s flétnou, společně s Luckou všichni střídavě zpívali a Jirka nám ukázal co dokáže na bubny. A nesměl tam přece chybět ani náš DJ HaFi, který jejich výkony pomocí spousty drátů a kouzelných bedýnek dával dohromady. Vystoupení, stejně úspěšné jako loni, bylo opět odměněno velkými ovacemi. Největším úspěchem večera ale bylo vystoupení všech, kteří si chtěli zazpívat za doprovodu hudby a textů, které skvělý DJ vyloudil ze svého počítače a promítal na plátno. Karaoke všechny zvedlo ze židlí a velmi pobavilo. A tak se zjistilo, že nejlíp umí zpívat malý Jiřík s Davidem, přestože ten malý si ještě neuměl přečíst promítané texty a pěveckou hvězdou večera se nepochybně stal náš webmaster Ferda za interpretaci Armstronga. Při zpěvu se všichni bavili tak, že to nelze popsat slovy, musíte sami vidět na obrázcích. Při další hře na téma,,Já jsem ten neznámý a co ty si o mně myslíš", jsme zjistili, že se mezi sebou opravdu moc neznáme, i ti nejlepší kamarádi toho o sobě opravdu moc nevěděli. A jak to bývá při ukončení sezóny již tradiční, nesmělo chybět grilované prasátko se vším, co k němu patří, tím myslím i dobré pivo. O dobrou zábavu, jídlo i pití jsme měli všichni dobře postaráno. A aby z toho něco měli i Ti, kteří se naší povedené závěrečky nezúčastnili, o to se starali fotografové.

Už teď se těšíme na Mikulášskou a také na následující rok, který už je před námi.
Těšíte se taky???


Text: Lenka s Barčou
Foto: Jirka a kolektiv


Další akce

Nejsou definovány žádné akce