SDH SDH Klučov
- Zpět - Pilně trénujeme
14.05.2006
Vzhledem k blížícím se termínům stěžejních závodů se sešel v pátek rozšířený výbor sboru, aby po vzájemné dohodě stanovil harmonogram tréninků v návaznosti na soutěže, které nás čekají v květnu. Dohodli jsme se na účasti vedoucích a instruktorů na první soutěži a to Okresním kole hry Plamen v Kostelci nad Černými lesy.
Vzhledem k tomu, co nás očekává, jsme se rozhodli pro zintenzivnění tréninků a tak kromě běžných víkendových se budeme scházet i v týdnu. V neděli se členové všech šesti družstev sešli na prvním z nich. Cílem bylo definitivní rozdělení do jednotlivých družstev a hlavně nácvik nejdůležitější disciplíny – požárního útoku. Samozřejmě ani nácvik štafet nezůstal stranou naší pozornosti. Znovu jsme zvažovali rozdělení členů družstev na jednotlivé úkoly tak, aby každému jeho podíl na společném cíli co nejvíce „sednul“ a tak mohl maximálně přispět k dosažení co nejlepších výsledných časů. Pak už se jen celé odpoledne všichni snažili pod dohledem trenérů a instruktorů svůj úkol bezchybně zvládnout a to v co nejkratším čase. Nepočítané opakování všech dílčích úkonů i celého útoku a poctivý přístup všech se snad zúročí v podobě dosažených časů na samotných soutěžích.
Jsme si vědomi, že celá naše intenzivní příprava, taktika i strategie jsou sice základem dobrých výsledků, ale k vítězství potřebujeme také nezbytnou dávku sportovního štěstí.
Příznivci, držte nám palce !!!

Další akce

Nejsou definovány žádné akce