SDH SDH Klučov
- Zpět - Ukončení sezóny 2005
29.10.2005
Tak jsme se konečně dočkali! Již několik let udržujeme tradici zakončení hlavní sezony setkáním všech, kdo v průběhu roku přiložil ruku k dílu, nebo alespoň fandil a byl nám nakloněn. Těch důvodů, proč slavit, bylo i letos bezpočet. Sboru se vede slušně, atmosféra bezvadná, na každou akci se všichni těší, i když se musí makat. Odmakalo se toho dost: zimní a letní tábor, zábava( ještě bude školení a Mikulášská ), liga, okres, krajský kolo ( !! ), táhneme mládež na okrese i Podlipanskou ligu. A těch soutěží! Pohárů opět notně přibylo, vitrína už nepojme nic. Úspěchy na všech frontách. Dva putovní poháry z ligy a všechny rekordy. Z okresu dál jsme nepustili nikoho, na kraji z toho museli být tumpachový.
Samej Klučov! A pak brambory. Příšerný umístění!! Čtvrtý děti, dorky i ženy.( Hlavně ten Plamen mrzí ještě teď ). Naštěstí to zvládli aspoň kluci a stejně jako loni jeli na republiku dorostu. Tam snad ani jinak skončit nemohli, než... Fuj!!! Sice nejlepší výsledek všech dob, ale zase brambora. Ale všichni si šlápli na bednu za útok a stovky, tak se to trochu vyrovnalo.
Tak jsme se dočkali odměny a slavili. Točilo se prasátko, baštilo, popíjelo, drbalo, blbnulo i soutěžilo. Zlatým hřebem byla kapela. Sice jedinej, kdo ovládal své náčiní, byl Jirka ( jau! teď to schytám! ), ale celkově to neznělo špatně! Toho, kdo první dostal tenhle nápad, hned po neděli navrhnu na Nobelovu cenu za ptákoviny! Všichni se dobře bavili. Nepřišli sice všichni pozvaní ( přes 80 osob! ), ale plno bylo i tak dost. Bavili se mladí, starší i nejstarší. Bavili se Afro s Harym ( ti už od loňska vědí, že jsme tlupa kašparů ), bavili se Kosteláci i Minimax, spokojenej byl pan Dobrovolný i pan ředitel. Chyběl nám jen Kóča.( Nepochybuju, že se bavil s náma. Jen se šikovně schovával, takže jsme ho nezahlídli.)
Povedlo se.
A zazvonil zvonec a juchání je konec. Všechno začíná nanovo. Co nevidět je tady Mikuláš, převalí se rok a budeme sledovat, aby v únoru bylo v Krkonoších dost sněhu. Pak se zazelená hřiště a začne ten pravej šrumec. Kontrolní otázka: jestlipak víte, kde je příští rok republika? Nevíte? No jo, do Liberce je blíž, než do Plzně. Po silnici teda. Určitě by byla příjemná starost, jak tam dopravit víc než jen jeden mančaft, že?
Honza, 4.11.2005

Další akce

Nejsou definovány žádné akce